Dagens köp

Idag gick jag,min mamma och min syster in på handplockat här i byn. För att jag ville kolla på nå ljus som jag hittade och kan bara säga att det luktar gudomligt gott. Hittade även en ring från astrid och agens som fick följa med hem för den var så sjukt snygg, blev helt kär i den i affären så kunde inte låta bli. Men här är då nå bilder!! Det jag har gjort sen den 18 aug

Ja jag har inte gjort så mycket solat under dom fina sol dagarna,jobbat lite,shoppat och umgåts med lite folk. Har även köpt lite nya kläder och andra saker jag ska försöka få upp på bloggen snart. Men här är då en liten bildbomb sedan sist jag blogga :) 
Tillbaka men en ny design och mera uppdatering

Hej alla är nu tillbaka efter mitt lilla sommar uppehåll eftersom jag har ju jobbat hela sommaren så la min blogg lite på is under den tiden för att jag har inte gjort så mycket annat än att bara jobba känns det som. Men lite har jag i all fall hunnit med som att vara på pdol en snabbis,storforsen,köpt hem lite nya grejor,åkigt lite båt,plockat jordgubbar och solat då solen har varit framme. Men nu ska jag försöka vara bättre på att uppdatera mig och om ni vill får ni gärna skriva vad ni vill se på min blogg. Kram fanny :)