Sockerfri månad

Change for yourselfEat healthy, be healthyEat healthy, be healthyChange for yourself
 
Yes som rubriken lyder så ska jag köra en till sockerfri månad. Jag hade en i januari som faktisk gick förvånadsvärt bra så nu tänkte jag köra en till inte just bara för att jag kanske är i behov av det utan mest för att jag mår bättre psykist utan allt socker. Men nu är jag ju inte så hära jätte hård så att jag inte får äta socker i mat utan mest bara det man äter utöver det som läsk,godis,chips,fika och inte allt för mycket skräp mat och mera grönsaker. Men jag nu vet ni det så nu ska jag köra på mitt race hela april ut och sen får vi se om det fortsätter. Ha det så bra så länge :)

Några från i veckanNågra bilder från i veckan som har bestått av att jag har bytt bakgrundsbild på datorn,testat göra prottefluff,en liten selfie inne hos tandläkaren,ätit köttsoppa,druckigt min favvo dricka,championsoppa,varit och träna på actic med mamma och ebba då mamma har skaffat gymkort (woopwoop) och sist en god lunch från centrum. Men vi syns sen :) 

Calvin Klein

 
Jag har nu insett att calvin kleins underkläder är riktigt snygga och dom verkar även för den dela också väldigt sköna av sig. Så detta är nog verkligen något jag skulle kunna skaffa hem och förvara bland mina underkläder och säker mesta dels på mig.  Inom en snar framtid så kommer jag nog köpa hem mig ett par av dessa godingar.