En jobbhelg

Har en jobbhelg i helgen och sista dagen för denna helg. Sitter just nu och solar lite på min atimmar innan det blir lite kvälls jobb. Efter jobbet blir det att fara hem och äta lite smörgåstråta eftersom min pappa fyller år idag. Men ska fortsätta sola nu så vi hörs!! 


Favorit doft från the body shop
Här är min favorit doft från the body shop med doften hallon och kan bara säga att jag är helt sold på den. Då jag var till piteå sist så köpte ju jag en shower gel och en body scrub som även har riktiga hallon kärnor i den. Liksom hur grymt är inte det och det bäst av allt var att dom hade rea på det jag köpte. 

4 från i helgen

 
4 från i helgen då jag var ensamen hemma och som vanligt gör jag inte så mycket men i helgen kom ju faktiskt solen och värmen fram så la mig i solstolen för att få lite fäg vilket jag fick i alla fall i söndags. I lördags då jag drack min cider var det bara sol en lite stund innan alla molen kom. Ni fick även en frukost bild och en på mina ny brillor från bikbok. Så  detta var lite från min helg så ha det så bra så länge. Hade!!!