Road trip till ikea


Idag följde jag och mamma med polarbussen till ikea för lite shopping och detta på bilden fick jag med mig hem. Förutom en lampa som jag redan har satt upp i fönstret men ni ska få bilder på allt jag har köpt sen. 

Vagabond

 
 
I mitten av november så köpte jag mig ett par vagabond- dioon ankelboots och det är nog mina favorit skor just nu. Inte bara för att dom är super snygga utan även att dom är grymt sköna att gå i då man väl har gått in dom. Det är även ett pluss att dom har en klack så man känner sig längre då man är kort som jag är. Så dessa skor kan jag verkligen rekomendera till er.

Nytt från the body shop

 
Idag for jag och hämtade ut mitt paket från the body shop där dessa godingar var i och även en till liten grej som kommer i mitt inlägg om mina födelsedagspresenter. För er som inte viste så fyllde jag 20 år igår. Men i alla fall så sakerna på bilden är jag grymt taggad på att testa specilet tea tree som tydligen ska vara bra till dom som har ancne som dessverre jag har. Så jag hoppas att detta kan göra någon skillnad.